Idei pentru vizibilitatea afacerilor mici
Idei pentru vizibilitatea afacerilor mici
Idei pentru vizibilitatea afacerilor mici. Antreprenorii au mai multe opțiuni decât oricând pentru a deveni vizibili pe online .

Idei pentru vizibilitatea afacerilor mici

Antreprenorii au mai multe opțiuni decât oricând pentru a deveni vizibili pe online .Chiar dacă nu-ți permiți o reclamă la posturile TV naționale sau în ziarele de prestigiu, asta nu înseamnă că mesajul tău nu poate ajunge în fața audienței potrivite cu un minim de buget.

Ai viziunea, impulsul și ești gata să crești? 

Poti apela oricand la variantele prezentate aici:

Setează pagina afacerii tale pe Google Business
Google oferă informații despre afacerile locale direct în listările “ Google My Business ”. Listarea este gratuită. Trebuie doar să adaugi denumirea, site-ul web, orele de lucru și gata, afacerea ta va fi găsită online.

Promovare prin cuvinte cheie
Google AdWords este o metodă grozavă ca afacerea ta să fie găsită de către cei care caută în mod activ cuvinte cheie care o reprezintă. Identifică aceste expresii cheie și afișează anunțuri specifice. Se plătește doar atunci când utilizatorii dau click pe acest anunțuri.

Folosește re-marketing-ul
Pentru creșterea ratei de conversie, tot cu ajutorul Google Adwords, poți prezenta reclame celor care ți-au vizitat site-ul, pentru a le reaminti despre afacerea și produsele sau serviciile tale.

Articole sponsorizate
Colaborează cu bloguri sau publicații online pentru a publica articole în care să-ți prezinți afacerea.

Bannere online pe website-uri cu conținut relevant
Reclamele vizuale, precum banerele sau reclamele display, pot fi afișate pe site-uri relevante pentru afacerea ta. Se plătește la mia de afișări.

Înscrieri în directoare de afaceri
Dacă afacerea ta apare în câteva directoare de afaceri relevante, acest fapt poate fi foarte benefic. Unele directoare sunt gratuite, dar pot oferi și variante plătite pentru creșterea vizibilității.

Includerea produselor în marketplace-uri
Adaugă produsele tale pe platforme mari de ecommerce, pentru a-ți crește vizibilitatea și a atrage noi clienți.

Anunțuri online native
Acestea sunt perfect încadrate în stilul și funcționalitatea altor site-uri, care oferă această posibilitate.

Sponsorizează un concurs online sau un giveaway
Unele publicații online sau influenseri pot organiza giveaway-uri sau concursuri similar pentru urmăritorii lor. Oferă un produs sau contribuie la un premiu special pentru a atrage atenția asupra afacerii tale. Costurile nu sunt foarte ridicate.

Schimb de reclame cu altă afacere
Dacă nu dispui de fonduri pentru reclame, poți oferi spațiu de reclamă pe site-ul tău unei alte afaceri, în schimbul unei reclame pe site-ul acesteia. Trimite un email și s-ar putea să obții ceva.

Newsletter-ul
Ține-ți clienții aproape cu ajutorul newsletter-ului. Crează o bază de date cu adresele de email ale acestora și trimite-le regulat informări despre produsele și promo țiile tale.

Happy Lotus Life te sustine!

 

  • "PRODUSELE SE FAC ÎN FABRICA, MĂRCILE SE FAC ÎN MINTE"